My place


Acasa / Lucrari / villa gesell

Etichete arhitectura, design, dearhitectura
Nume lucrare villa gesell
Tip lucrare finalizat
Localitate Buenos Aires. Argentina
Autor lucrare Antonio Carrasco.
Anul proiectarii 2012
Anul executiei/finalizarii 2014
Suprafata utila 1200 mp

Complexul, situat la marginea de sud a orașului Villa Gesell, este un hotel de vara cu camerele sale, zone comune și zone de spa. Acest program este aranjat în cinci etaje: un nivel intermediar de acces, în cazul în care se află recepție, camere, bucătărie și cantină; Un nivel inferior pentru camera multifuncțional, dressing și garaje; Două niveluri superioare de camere; Un ultim nivel de camere, spa și zone tehnice. Acest nivel superior de spa, se extinde la nivelul punții, unde solar și piscină în aer liber sunt. Soluția constă dintr-o platformă de nivelare care primește volumul de hotel. Același retranqueado cu privire la stradă, se ridică de la platforma de așteptare pentru alte arhitecturi care sunt realizate în viitor. Platforma echilibrează volumul vertical al hotelului, cu scara presupunând că starea sa de bază a mediului. Layout-ul se bazează pe logica că toate unitățile au o bună vedere la mare, acest lucru a fost rezolvat prin plasarea toate camerele în aceeași direcție, atât fronturile mare cu scurtarea pe partea mai mici, iar camerele laterale de pe latura mare, Așa că au scurtate de vedere.
Clădirea este prezentat, cu subsolul ca un arc, avansarea pe panta, care este responsabil pentru prezența hotelului din exterior, am localizat accesul pe partea opusă, legată de mare, apoi au o poziție privilegiată pe mediul. A fost luată ca premisă pentru ordinea de relații vizuale, că numai oceanul poate fi văzut din camere, mediul numai din tirajelor. Unificarea programe spre exterior, îngrijorător faptul că toate tirajele forțat vizitatorul să fie în legătură directă cu exteriorul. O clădire de hotel, este un program abandonat la arhitectura a pielii, nu există nici un program cu astfel de teme prestabilite, dintre care vom încerca să efectueze o cercetare programatic. Am definit o singură unitate de cameră, care la baie naturală, s-a adăugat o chicinetă, care în funcție de orientarea, modificată numai programul de sprijin, realizarea unei variații a relațiilor interne în camera în sine, precum și în relațiile generale. Încercarea de a efectua o regândire clară, un volum fără disonanță și o fațadă tip container, care ar dilua amplasarea de camere, bai si tiraje, pe o stradă, acolo unde exponatul case „californian“ cu demnitate splendoarea lor de un alt scurt moment de la țară.

 

Inapoi